English
Alize Timmerman

Alize Timmerman

Registertherapeut BCZ®


Homeopathie: het WONDER van genezing. 

Genezing was vanaf jongs af aan mijn roeping. Na eerst in de research in ziekenhuizen en op de universiteit gewerkt te hebben heb ik mij toegelegd op het werken in de Homeopathie. Ik zag in dat homeopathische geneesmiddelen veel mogelijkheden tot genezing en heling kunnen bieden. Homeopathische geneesmiddelen kunnen de vitaliteit en onze weerstand in orde brengen.

Homeopathie brengt U terug bij uw wezenlijke vitaliteit en uw natuurlijk evenwicht. Als vanzelfsprekend brengt de herstelde vitaliteit allerlei gezondheidsproblemen weer in orde. 

Ik werk nu 30 jaar in de praktijk en het is elke dag weer een wonder om  heling en genezing te ervaren met behulp van homeopathie. Het is een wonder te ervaren dat in onze planten en mineralen oplossingen verborgen liggen die ons kunnen helpen en onze genezing kunnen ondersteunen. De laatste jaren heb ik mij toegelegd in de behandeling van ontwikkelingsstoornissen, van  ‘vrouwenklachten’ en van gezinsbehandeling. Kinderen behandelen gezien vanuit het geheel van het gezin geeft goede resultaten.  Deze wonderschone geneeswijze Homeopathie kan helpen zowel bij lichte als bij zwaardere pathologie,

Een ieder die HEEL wil worden is welkom. In ons Centrum voor Homeopathie werk ik samen met de Homeopathische arts en acupuncturist Rubin Einhorn en met Anne Vissers, Orthomoleculair Arts. In de praktijk werkt ook Wiet van Helmond als Klassiek Homeopaath. Omdat wij intensief samenwerken en onze kwaliteiten delen, kunnen wij een hoog genezingsniveau bereiken.

Kijk ook op mijn eigen website www.alizetimmerman.nl

Al onze consulten worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars via de aanvullende verzekeringen. Onze therapeuten zijn allen lid van de beroepsverenigingen NVKH en VHAN.

Klachten: Als u een klacht heeft kunt u deze natuurlijk altijd met mij bespreken. Als we er samen niet uitkomen dan kunt u deze melden aan https://www.nvkh.nl/over-ons/klachtenafhandeling-nkvh, of leest u de folder over klacht registratie op https://www.nvkh.nl/media/org/c94969f7e1b942925d66b20e1212ac96.pdf

NVKH: 0114

RBCZ: 170450R

AGB - zorgcode: 90-022373

AGB - prakt.code 90-001418

Kvk: 27347603