English
Materia Medica C4
C-4 homeopathie en resonantie,homeopathie uit het hart

 

 

 

De innerlijke weg naar acceptatie en bewustwording.

Sinds 1992 werken we vanuit het Hahnemann Instituut Nederland aan de ontwikkeling van de C4 cq T4 homeopathie in samenwerking met Witold Ehrler en Jurgen Becker. Samen met een aantal collega’s doen wij verwrijvingen. Hierbij ervaren we de door het verwrijven van een substantie de aard en werking van de verschillende lagen van het homeopathisch middel. Bij de verwrijving vindt er resonantie plaats. Door de koppeling aan meditatie en creatieve opdrachten leren we niet alleen de middelen beter kennen, maar vooral onszelf op een dieper niveau. We ontdekken de verschillende lagen en vormen van gewaarzijn van onze persoonlijkheid, op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Door verder te verwrijven vindt er synchroniciteit plaats in een groter veld en kunnen deze zgn. C4 middelen op een groter veld ofwel gebied hun werking hebben.

We ontwikkelen middelen die van groot belang zijn in onze praktijken, en als bijzondere geneesmiddel kunnen dienen voor de lijdende mens.
Dit jaar hebben we Wolfsmelk, Equisetum, Ammoniatic Fluid, Navelstreng, Koraal en Hazelnoot tot de C5 verwreven.
We zijn allemaal zeer geraakt geweest door dit proces van groter gewaarzijn. Dit proces vindt in synchroniciteit plaats met trituratiegroepen in Zuid Afrika, Engeland en Amerika.

In het menu links vindt u verschillende artikelen over de C4 homeopathie