English
8 en 9 april 2017 Immuunsysteem en Auto immune ziekten

   

 

Auteur van: ‘The Homeopathy Handbook for Children’ Homeopathy in acute cases en Homeopathic Remedies for the Stages of Life.

Didier is een van 's werelds meest ervaren homeopathische kinderartsen en heeft duizenden kinderen behandeld. In 2003 presenteerde het Hahnemann Instituut reeds een zeer goed bezocht tweedaags seminar met deze gepassioneerde spreker. Met de komst van zijn nieuwe boek is Didier opnieuw in Nederland en het beloven zeer interessante dagen te worden.
In april zal hij spreken over de ‘de spirit van kleine middelen voor kinderen’.

Didier baseert zijn voorschriften op diepe filosophische en symbolische inzichten die hij langs makkelijk te volgen wegen
over weet te brengen op de aanwezigen. 

Tijdens zijn lessen legt hij de diepere betekenis van symptomen uit zodat we in onze analyse tot diepere lagen kunnen komen wat al snel vruchten afwerpt in de praktijkvoering van zowel acute als chronische problematiek. En niet alleen bij kinderen!

Het seminar vindt plaats op zaterdag en zondag.

Aanmelding voor de lessen via de website: 
www.hahnemanninstituut.nl of door rechtstreekse aanmelding bij het instituut (email hin@hahnemanninstituut.nl). 
De lessen zijn erkend door NVKH, NWP. PN erkenning AVIG ea. De lessen zijn inclusief medische nascholing. En biologische soep, koffi en thee. Lestijden: 9.45-17.15.

Het volgen van deze twee lesdagen kost € 220,00. Betaling 14 dagen tevoren.