English
Voorgaande seminars 2013

25 januari 2013. Alize Timmerman en Enna Stallinga. Behandeling met mineralen en stenen. Zeer bruikbare stenen zullen wij bespreken. Prachtige kindermiddelen, met zeer bijzondere resultaten. Stenen doordat ze bestaan uit groepen mineralen,licht en radioactiviteit, omdat er veel kennis is uit de oudheid over de genezende mogelijkheden van bv Emerald door Hildegard van Bingen, zijn deze middelen een echte aanvulling in onze praktijken.

26 januari 2013. Alize Timmerman en Enna Stallinga. Behandeling met mineralen en stenen. Deze dag wordt georganiseerd door de Homeopathie Stichting (Utrecht). Deze lesdag is HN erkend.

15 maart 2013. Alize Timmerman. Plantenfamilies  gerelateerd aan menselijke ontwikkelingsfasen.  Michal Yakir uit Israel beschreef de evolutionaire ontwikkelingsfasen van Planten. Alize bracht vanaf 1998 ontwikkelingsfasen en de mineralen en planten met elkaar in verband. Het boek van Michal is een verhelderende aanvulling op de Planten inzichten die we al hebben. Op deze dag wordt een overzicht gegeven.

12 april  2013. Vervolg 15 maart Alize Timmerman: Neurofysiologie, en Bacteriën,virussen en schimmels . Anamnese: hoe tot diepte te komen in de anamnese. Frans Vermeulen schreef een subliem boek over het Koninkrijk van virussen en bacteriën en fungi. Zeer belangrijke middelen in onze praktijk(Nosoden)

11 mei 2013. Conferentie naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van het Hahnemann Instituut Nederland. Nadere informatie volgt nog. Een 10-tal lezingen zullen georganiseerd worden op deze zaterdag. Het boek van Alize zal gepresenteerd worden.

22, 23 en 24 juni 2013. Alize Timmerman en gastdocent(en). Behandeling van gezinnen, over de generaties heen. Voertaal Engels. Nadere informatie onder International Seminar

11 oktober 2013 Alize Timmerman De polariteit van de moeder. De Kali's: moeder van het universum.

22 november 2013 Alize Timmerman Het getraumatiseerde kind.

13 december 2013 Alize Timmerman Familiebehandeling: de vader en het gewonde hart