English
Lesdagen en Seminars

 

Het Hahnemann Instituut Nederland verzorgt lesdagen en seminars op het gebied van de Klassieke Homeopathie.

 Inschrijven graag door een email te sturen naar het Hahnemann Instituut Nederland of te bellen met 070 3280862.

Hahnemann Instituut Nederland
Jan van Nassaustraat 111
2596 BS Den Haag
Telefoon : +31 (0)70 3280862

rekening: NL86INGB0002458683

Meer informatie over seminars kunt u lezen door te klikken op de diverse vermeldingen aan de linkerzijde van deze pagina.

Al onze lesdagen en seminars beginnen om 10:00 uur maar u bent van harte welkom vanaf 9:40 uur om zich in te schrijven. De seminars eindigen rond 17:00 uur.

Inspirerende lessen en ont-moetingen 2017 Vrijdag 3 november 2017:

De Homeopatische Prophylaxe door Alize Timmerman

Na jaren gewerkt te hebben in Afrika in de townships en geleerd te hebben van  de 86 jarige arts Elvia Burry heb ik de waarde gezien van propylaxe. Door nosode's en basismiddelen te gebruiken in de scholen konden we vele kinderen op de scholen helpen. Na 3 jaar homeopathische prophylaxe In Afrika behandelen wij vooral basisscholen.  

Deze dag gaat over het gebruik van waardevolle middelen die ook in ons eigen land van grote waarde zijn.  Middelen/nosode's zoals: difterinum, malaria, tuberculinum, aidsnosode, influenzinum, thuja, sulfur oa. En nog veel meer 

 

Klassieke Homeopathie: Het Weeshuis van Gekwetste Kinderen: Grootmoeder, Moeder en Vrouw en kind in Gezondheid en Ontwikkeling. Het separatie proces van Moeders en Kinderen komt uitgebreid aan de orde.  Alize Timmerman bracht een groot aantal nieuwe middelen tot ontwikkeling zoals Amniotic fluid Placenta Menstruatie bloed oa. Ook behandelen wij Kolom 4 en het Vierde chakra van het plantensysteem van Michal Yakir. Deze gaat over veiligheid en onveiligheid, zekerheid en onzekerheid geven en nemen, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid , emotionaliteit, hormonen, sexualiteit en digestieve systemen. Alize heeft 35 jaar ervaring in het behandeling van Moeders en Kinderen.

 

Vrijdag 15 december 2017:

Het C5-perspectief, de ziekte van de liefde: De ziekte van Lyme: een Syfilitische ziekte de Miasmatische behandeling en de ontwikkelingen vanuit het collectief het leren zien van wat van Jou is en wat van het collectief: Welke middelen horen bij Jou en welke middelen bij je collectieve Invloed.Het leren scheiden van deze verschillende dimensies van ziekte. Docenten: Alize Timmerman en Wiet van Helmond

 

Kosten: losse lesdagen € 95,00 per dag.

Graag overmaking onder naam en data: NL86INGB0002458683 t.n.v. Hahnemann Instituut te Den Haag 14 dagen voor aanvang. Bij afzegging voor 14 dagen geldt terugstorting. Minder dan 14 dagen voor aanvang geldt geen terugstorting.

 Aanmelding via de website: www.hahnemanninstituut.nl of door rechtstreekse aanmelding bij het instituut (email hin@hahnemanninstituut.nl). De lessen zijn erkend door NVKH, NOKH, NWP. Bij de  AVIG is erkenning aangevraagd. De lessen zijn inclusief biologische soep koffie thee.

Lestijden: 10:00-17.15.