English
Anna Vissers

In 1986 kwam ik uit Polen naar Nederland en vanaf 1988 ben ik hier werkzaam als arts. In de eerste instantie heb ik gewerkt aan de Universitair Academisch Medisch Centrum in Leiden op de afdelingen : Keel- Neus en Oor, Interne geneeskunde en Oncologie.

Na het voltooien van de opleiding tot homeopathisch arts bij de Stichting Homeopathische Opleidingen in Wageningen ben ik sinds 1993 werkzaam als consultatief homeopathisch arts en orthomoleculair arts volgens Psycho-Neuro-Immunologie in Den Haag en in Haarlem.

De laatste jaren heb ik naast de homeopathische behandeling mijn adviezen verrijkt met advies op het gebied van voeding. Een goede begeleiding op dat gebied laat zien dat veel klachten van spijsvertering organen verdwijnen en de algemene vitaliteit toe neemt . "Je bent wat je eet" is in dit opzicht zeer betekenisvol.

Dit voedingsaspect is ook heel breed aanwezig in de Psycho-Neuro-Immunologie, een snel groeiende wetenschappelijke discipline die de interactie onderzoekt tussen emoties, centrale zenuwstelsel, immuun systeem en hormonale huishouding in het menselijk lichaam.Vooral hart en vaatziekten kunnen goed behandeld worden.

 Dankzij specifieke, orthomoleculaire voedingsuppletie is het vaak mogelijk om het evenwicht op deze gebieden te verbeteren en ziekte minder kans te geven.

Het geeft mij byzonder veel plezier te werken aan de gezondheid van elk mens. Dagelijks ervaar ik dat er genezing plaats vind met Klassieke Homeopathie en voeding.
In onze praktijk ontvang ik daarom graag kinderen en volwassenene met allerlei soorten klachten.
U kunt bellen en/of inspreken op 070-3280862