English
C4-homeopathie

C-4 homeopathie en resonantie,homeopathie uit het hart

De innerlijke weg naar acceptatie en bewustwording.

Sinds 1992 werken we vanuit het Hahnemann Instituut Nederland aan de ontwikkeling van de C4 cq T4 homeopathie in samenwerking met Witold Ehrler en Jurgen Becker. Samen met een aantal collega’s doen wij verwrijvingen/proovings. Hierbij ervaren we de door het verwrijven van een substantie de aard en werking van de verschillende lagen van het homeopathisch middel. Bij de verwrijving vindt er resonantie plaats. Door de koppeling aan meditatie en creatieve opdrachten leren we niet alleen de middelen beter kennen, maar vooral onszelf op een dieper niveau. We ontdekken de verschillende lagen en vormen van gewaarzijn van onze persoonlijkheid, op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Door verder te verwrijven vindt er synchroniciteit plaats in een groter veld en kunnen deze zgn. C4 middelen op een groter veld ofwel gebied hun werking hebben.

We ontwikkelen middelen die van groot belang zijn in onze praktijken, en als bijzondere geneesmiddel kunnen dienen voor de lijdende mens.
In 2009 hebben we Wolfsmelk, Equisetum, Ammoniatic Fluid, Navelstreng, Koraal en Hazelnoot tot de C5 verwreven.

Diverse deelnemers aan deze avonden hebben materiaal gepubliceerd in vakbladen.

Anneke Hogeland schreef een boek over proovings en trituraties. 'Handbook of triturations'.

Deze middelen zijn verder gepotienteerd, en door de Pharmacy gecontroleerd en in gebruik genomen.


We zijn allemaal zeer geraakt geweest door dit proces van groter gewaarzijn. Dit proces vindt in synchroniciteit plaats met trituratiegroepen in Zuid Afrika, Engeland en Amerika.

In het menu onder artikelen vindt u verschillende artikelen over de C4 homeopathie